Dr_Herceg_Jozsef
Dr. Herceg József – ügyvéd, pénzügyi szakjogász

Szakterületek
Végzettség

Az Iroda hivatalos közbeszerzési bonyolítást, valamint pénzügyi jogi tanácsadást vállal jogi személyek, önkormányzatok, köztestületek részére. Közbeszerzési eljárásokban a beszerzési tárgyak köre:
Árubeszerzés, szolgáltatás-megrendelés, építési beruházás, építési koncesszió, szolgáltatási koncesszió, tervpályázat

Pénzügyi jogi tanácsadást elsősorban pénzügyi intézmények részére vállalunk, ezen belül az Iroda szakterülete a pénzügyi intézmények alapítása és engedélyeztetése. Ezen felül az Iroda a jogi konzultáción keresztül az okiratszerkesztésen át az ingatlan-nyilvántartási ügyintézésig teljes körű jogi szolgáltatást nyújt adásvételi (illetőleg hitelkonstrukciós adásvételi) szerződésekhez, valamint az ingatlan-nyilvántartást érintő minden jogügylethez. Fentiek mellett kereskedelmi, ipari és lakóparki beruházások létesítésével, irodaépületek üzemeltetésével és eladás vagy bérbeadás útján történő hasznosításával és üzemeltetésével kapcsolatosan fejt ki jogi tanácsadói tevékenységet.

Közel 10 éves jogi (pénzügyi jogászi és közbeszerzéshez kapcsolódó) gyakorlatomnak, valamint pénzügyi vállalkozásnál betöltött vezető jogtanácsosi munkaköreimnek köszönhetően széleskörű elméleti és gyakorlati jártasságot szereztem közbeszerzési jog, pénzügyi szervezetek alapítása és jogi képviselete, követeléskezelés, adójogi és gazdasági jog, kereskedelmi jog, ingatlanjog, társasági jog, peres képviselet, pénzügyi, gazdasági és peres eljárások témakörében.

Pénzügyi vállalkozás – jogi igazgató és vezető jogtanácsos

Pénzügyi vállalkozás – vezető jogász

Ügyvédi iroda

Ügyvédi iroda neve: Dr. Herceg Ügyvédi iroda
Irodavezető ügyvéd: Dr. Herceg József
Székhely: 1071 Budapest, Damjanich utca 36. 3. em. 2. a.
Mobil: +36-20/246-5424
Társulási telefon: +36-1/7700-4440
Email cím: jozsef.herceg@herceglaw.hu

Nyilvántartó kamara: Budapesti Ügyvédi Kamara
Ügyvédi iroda adószáma: 18523733-2-42